03.7
17:39

Μάνατζερ Σκόκο: «Η ΑΕΚ τον καλεί πάντα – Τον αγαπούν πολύ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε τι λέει ο μάνατζερ του Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι στην Αργεντινή για την σχέση του Σκόκο με την ΑΕΚ

Ο Νάτσο Σκόκο πρόσφατα επέστρεψε ξανά στη Νιούελς, την αγαπημένη του ομάδα, μένοντας πρώτα ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ. Ο μάνατζερ του Αργεντινού, Φαμπιάν Σλοντίνι, μίλησε στο ZappingSport της Αργεντινής για την απόφαση του πελάτη του να γυρίσει και τώρα στη Νιούελς, ενώ αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ:

«Ο Νάτσο ήθελε πάντα να παίζει στο Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Αυτή τη φορά είχαμε μία προσφορά. Του είπα να πάει για να εκπληρώσει ένα όνειρό του, αλλά είπε όχι. Μου είπε ότι ήθελε να επιστρέψει στη Νιούελς γιατί είναι ένα πολύ καλό κλαμπ και θέλει να συνεχίζει να κερδίζει πράγματα στο Νιούελς.

Πάντα τον καλούσαν από τις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν. Η Πούμας τον καλούσε, η Αμέρικα τον κάλεσε πέρυσι. Η Μέξικο πάντα. Αλλά και από τη Βραζιλία και την Κίνα επίσης. Η ΑΕΚ από την Ελλάδα τον καλεί πάντα, επειδή εκεί τον αγαπούν εξαιρετικά. Τώρα τελείωσε το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ και ήταν ελεύθερος, μετά από τρία πολύ καλά χρόνια εκεί. Είχε μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της Ρίβερ, με όλα όσα πέτυχε ο Γκαγιάρδο. Ηταν μία πολύ αληθινή δυνατότητα για τον Νάτσο να πάει στην Ισπανία τώρα, αλλά προτίμησε να επιστρέψει στη Νιούελς».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σολντίνι «ενημερώθηκε ο Σκόκο για την κατάσταση στην οποία είναι τώρα η Νιούελς και ενημερώθηκε πως είναι πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα, απ’ όταν ήταν πριν φύγει για τη Ρίβερ. Την τελευταία του χρονιά στη Νιούελς δεν ήταν περίπλοκα γι’ αυτόν. Δεν είχε το μυαλό του στο ποδόσφαιρο, αλλά σε θεσμικά προβλήματα».

Advertisement