03.7
21:42

Καρέρα: «Αν νομίζουμε πως έχουμε κερδίσει, θα χάσουμε»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη, το ερχόμενο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και το ενδεχόμενο ροτέισιον και ξεκούρασης παικτών.

Δεν θέλησε να πει πολλά και να σταθεί ακόμα περισσότερο στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας διαρκώς πως αυτό που προέχει είναι το κυριακάτικο ματς.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε στη σημασία η ΑΕΚ να κερδίσει τον αγώνα κόντρα στον Άρη για να… σφραγίσει το διπλό της Τούμπας, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει νόημα.

Επίσης, όσο αναφορά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ροτέισιον, ο Ιταλός τόνισε πως σημασία έχει η νίκη και πάντα στήνει την ομάδα με στόχο το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

Για το διπλό της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και είχαμε ετοιμαστεί  σωστά. Τώρα αφήνουμε πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε μόνο αυτό με τον Άρη. Θα είναι επίσης ένας δύσκολος αγώνας και θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να τον κερδίσουμε.»

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ στη Τούμπα: «Πρέπει να σκεφτούμε μόνο το επόμενο ματς, εκείνο με τον ΠΑΟΚ πέρασε. Ήταν μία καλή νίκη, όμως αν δεν κερδίσουμε το ματς με τον Άρη, το αποτέλεσμα στην Τούμπα δεν θα σημαίνει τίποτα. Η φυσική κατάσταση της ομάδας θέλει καιρό για να επανέλθει στα επίπεδα που χρειάζεται.»

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Ήταν σημαντική νίκη για την ΑΕΚ και πρέπει να πως συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ξανά λέω όμως ότι το σημαντικό είναι το ματς που έρχεται. Το σημαντικό είναι να έχουμε την όρεξη στα επόμενα πέντε ματς που απομένουν. Να βρεθούμε στην κατάλληλη σωματική και ψυχική κατάσταση ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα με τον Άρη, αλλιώς δεν θα έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ.»

Για τις διαφορές που περιμένει να δει από τον Άρη, σε σύγκριση με τα ματς Κυπέλλου: «Η διαφορά είναι πως αν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο θεωρώντας ότι έχουμε ήδη κερδίσει, τότε θα χάσουμε. Όπως έχω ξαναπεί, πρέπει να μπούμε με τη σωστή ένταση. Αν νομίζουμε πως ο αγώνας θα είναι εύκολος, όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία.»

Για το ενδεχόμενο ξεκούρασης παικτών: «Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη. Διαλέγω πάντα το σχήμα και τους παίκτες που με κάνουν να νιώθω σιγουριά για τη νίκη και το σημαντικό για εμένα είναι να κερδίσουμε.»

Advertisement