01.7
23:56

Τους έδωσε ρεπό ο Καρέρα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ιταλός τεχνικός έχοντας μαζευτεί αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια και μετά την πολύμηνη διακοπή, θέλησε μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ να παραχωρήσει διπλό στους ποδοσφαιριστές για λίγες ανάσες.

Ο Μάσιμο Καρέρα έμεινε πλήρως ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια, αλλά και απ’ τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του και πήραν τη νίκη μέσα στη Τούμπα, αποφασίζοντας μετά το τέλος του αγώνα και μέσα στα αποδυτήρια, να τους χαρίσει την αυριανή προπόνηση.

Εκτός το ότι ήθελε ο Ιταλός να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια και τη νίκη που πήραν, θέλησε να δώσει λίγες ανάσες πριν την δύσκολη συνέχεια, μετά απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας πάντα και την παράμετρο της πολύμηνης διακοπής.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά και για επιβράβευση της προσπάθειας και της νίκης, ανακοίνωσε μέσα στα αποδυτήρια το ρεπό όλης της ομάδας για την αυριανή προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές να την υποδέχονται με χαμόγελα ικανοποίησης. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι η Ένωση θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Παρασκευή για να ξεκινήσει η προετοιμασία της, για το ματς της Κυριακής (05/07) με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”.

Advertisement