01.7
20:12

Συνεχίζεται το ντύσιμο της Αγιά Σοφιάς – Ήρθαν κομμάτια της επένδυσης

AEK1924.gr team
Συνεχίζεται το ντύσιμο της Αγιά Σοφιάς – Ήρθαν κομμάτια της επένδυσης

Παρέλαβαν σήμερα οι άνθρωποι του έργου νέα κομμάτια για την επένδυση του εξωτερικού ντυσίματος της Αγιά Σοφιάς.

Μπορεί όλα να έχουν πάρει τον δρόμο τους, όσον αφορά τις εργασίες στους εσωτερικούς χώρους της Αγιά Σοφιάς απ’ την ΤΟΜΗΣ ΑΒΕΤΕ, αλλά κανονικά και χωρίς σταματημό προχωρούν και όλες οι υπόλοιπες εργασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και για την υπογειοποίηση του δρόμου (Πατριάρχου Κωνσταντίνου) πλησίον του γηπέδου.

Μέσα σε αυτές τις εργασίες βρίσκεται και το ντύσιμο της Αγιά Σοφιάς που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες απ’ την πλευρά της οδού Καππαδοκίας και σήμερα οι άνθρωποι του έργου παρέλαβαν νέα κομμάτια της επένδυσης για να ξεκινήσει η τοποθέτηση τους.

Το συγκεκριμένο υλικό, όπως και άλλα πράγματα που έχουν επιλεχθεί για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι καθαρές επιλογές του Δημήτρη Μελισσανίδη, με το περιτύλιγμα της Αγιά Σοφιάς λοιπόν, να αποτελείται από τα διάτρητα μεταλλικά, που θα έχουν κλίση από ψηλά προς τα χαμηλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement