30.6
12:40

Τέλος και επίσημα οι Χούλτ-Κλωναρίδης απ’ την ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν για τελευταία φορά με την φανέλα της ΑΕΚ και αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτω από φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Και επίσημα η ΠΑΕ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τους δυο παίκτες.

Την τελευταία τους προπόνηση με την φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησαν σήμερα οι Νίκλας Χούλτ και Βίκτωρ Κλωναρίδης, καθώς από σήμερα που λήγει το συμβόλαιο τους με τους κιτρινόμαυρους, τους δίνει το δικαίωμα από αύριο να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους, ως ελεύθεροι.

Όπως είναι φυσικό οι δυο ποδοσφαιριστές της Ένωσης και πρωταθλητές με την κιτρινόμαυρη φανέλα το 2018, αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ απ’ την πλευρά της ΑΕΚ, ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους αποχαιρέτησε ο Βασίλης Δημητριάδης.

Όπως είναι φυσικό το κλίμα ήταν φορτισμένο στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, με τους δυο ποδοσφαιριστές να ευχαριστούν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια, ενώ έκαναν αναφορά για μία πολύ δύσκολη μέρα στην επαγγελματική τους καριέρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα στα Σπάτα Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα μας.
Δύο ποδοσφαιριστές, που ταύτισαν το όνομά τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2018, μετά από 24 χρόνια ,αλλά και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια!
Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, στη δεύτερη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα συμμετείχε συνολικά σε 72 αγώνες με 9 γκολ, ενώ ο Νίκλας Χουλτ στα δυόμισι χρόνια της καριέρας του στην ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η κιτρινόμαυρη οικογένεια τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ΑΕΚ και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Advertisement