30.6
20:02

Στην Ελλάδα ο Βράνιες – Επαφές με την ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Βόσνιος διεθνής αμυντικός της Άντερλεχτ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας και έχει επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης, με στόχο τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Το θέμα Βράνιες φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά για την ΑΕΚ, καθώς με απόφαση της ομάδας ο δανεισμός του παίκτη διεκόπη νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Αιτία της εξέλιξης αυτής, η φυγή του 30χρονου στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, δίχως να έχει λάβει σχετική άδεια από την Ένωση, κάτι που έκανε έξαλλους τους Κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Ένωσης για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της αποδέσμευσης.

Έτσι, ανοίγει και τυπικά ο δρόμος της επιστροφής του στην Άντερλεχτ και της ένταξής του στην προετοιμασία των «μωβ», η οποία ξεκινά μέσα στον επόμενο μήνα.

Το μέλλον όμως του Βράνιες είναι κάτι παραπάνω από θολό και όλα ανοιχτά, καθώς στο στρατόπεδο της Άντερλεχτ δεν φαίνεται πως έχει ανθρώπους να τον εμπιστεύονται και να τον υπολογίζουν.

Advertisement