30.6
17:23

«Καμία επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ για τον Χαφέζ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκλα μίλησε για την περίπτωση του Αιγύπτιου ακραίου μπακ, Καρίμ Χαφέζ.

O πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκλα, Μάγκεντ Σάμι, μίλησε για την περίπτωση του Χαφέζ και τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει κάνει επισήμως κίνηση για τον παίκτη.

«Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε, μου έχει εκφραστεί μόνο προφορικά το ενδιαφέρον μέσω εκπροσώπων, αλλά ποτέ απευθείας από την ΑΕΚ. Φυσικά, μπορούν όποτε θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου», ήταν η αρχική του απάντηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αιγύπτιο αριστερό μπακ και συνέχισε:

«Όσα γράφουν τα ελληνικά Μέσα μπορεί να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας και υπάρχει ενδιαφέρον, ωστόσο για να λέτε εσείς παραπάνω πράγματα ίσως να ξέρετε και κάτι παραπάνω από εμένα».

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να πωληθεί στην ΑΕΚ ο Χαφέζ: «Είχα πάντα πολύ καλή σχέση με την ΑΕΚ, γενικότερα μου αρέσουν οι ομάδες που φοράνε κιτρινόμαυρα. Φυσικά και μπορούμε να συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε εάν η ΑΕΚ δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή».

Τέλος, ρωτήσαμε τον Μάγκεντ Σάμι για το αν θέλει να μιλήσει για τους όρους που έχει βάλει για την παραχώρηση του Καρίμ Χαφέζ: «Όπως σημείωσα και νωρίτερα, δεν υπάρχουν ακόμη συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον ποδοσφαιριστή και αυτό σημαίνει πως δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες για να μοιραστώ μαζί σας. Όταν θα μιλήσουμε, βέβαια, δεν θα μπορώ να τις πω δημόσια».

Advertisement