29.6
16:21

Τέλος ο Χούλτ απ’ την ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σουηδός μπακ δεν δέχτηκε να υπογράψει το συμβόλαιο ενός μήνα για να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν με την ΑΕΚ και θα αποτελέσει από αύριο (30/06) παρελθόν για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο κύκλος του Νίκλας Χούλτ στην ΑΕΚ έκλεισε οριστικά και ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από αύριο (30/06) απ’ τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Σουηδός μπακ παρέμεινε πιστός στην απόφαση του, να μην δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ για παράταση ενός μήνα του συμβολαίου του, χωρίς να του δίνεται η οποιαδήποτε εγγύηση ότι στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους για μεγαλύτερο διάστημα του ενός… μήνα.

Ο εκπρόσωπος του Χούλτ, φαίνεται πως έχει μεταφέρει στον πελάτη του, ενδιαφέρον από ομάδες που επιθυμούν την απόκτηση του και γι’ αυτό τον λόγο ο Σουηδός μπακ δεν θέλει να ρισκάρει σε καμία περίπτωση, να χάσει την οποιανδήποτε πρόταση που έχει με μια παραμονή ενός μήνα ακόμα στην Ένωση.

Κάτι τέτοιο, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από αύριο (30/06) που λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του, εκτός βέβαια αν υπάρξει η οποιαδήποτε ανατροπή, που για την ώρα φαντάζει απίθανη.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Μάσιμο Καρέρα, ενόψει… Τούμπας, καθώς με τον Λόπες αμφίβολο λόγω του τραυματισμού του και με την φυγή του Χούλτ, θα ξεμείνει από αριστερό μπακ, βάζοντας τον σε σκέψεις για την προσωρινή αντικατάσταση του.

Advertisement