29.6
13:50

Στη λίστα της Λίντς ο Μπάρκας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας τερματοφύλακας προστέθηκε στη λίστα και της Λίντς, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι διατεθειμένοι να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του.

Είναι γνωστό πως σε κάθε μεταγραφική περίοδο ένα απ’ τα πιο hot ονόματα που παίζουν συχνά πυκνά σε ρεπορτάζ άλλων ομάδων απ’ το ρόστερ της ΑΕΚ, είναι του Βασίλη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, μετά την Σέλτικ και σύμφωνα με τους Άγγλους η Λίντς, έχει βάλει στο στόχαστρο της, τον Έλληνα γκολκίπερ και σε περίπτωση που αποσπάσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λίγκ, σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει την περίπτωση του Μπάρκα για αγορά.

Οι Άγγλοι φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ (5,4 εκατ. λίρες) για να πάρουν την θετική απάντηση της ΑΕΚ, για την αγορά του Έλληνα τερματοφύλακα, εφόσον πάρουν την άνοδο στην Πρέμιερ Λίγκ και αποσπάσουν τα τεράστια ποσά απ’ το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τις χορηγίες.

Η πλευρά της Ένωσης, έχει στην βιτρίνα της τον Μπάρκα, αλλά θα δεχτεί την οποιαδήποτε πρόταση που μπορεί να υπάρξει πάνω απ’ τα 8 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει ορίσει ως τιμή εκκίνησης για συζήτηση της μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα, τα 8 εκατ. ευρώ, ενώ πριν λίγες εβδομάδες δημοσιεύματα απ’ την Σκωτία ανέφεραν ότι η Σέλτικ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα τέτοιο ποσό.

Advertisement