29.6
16:13

Οριστικοποιήθηκε η παράταση δανεισμού του Αραούχο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μετά την πληρωμή του πέναλτι ύψους 200.000 ευρώ η ΑΕΚ σφράγισε την παράταση δανεισμού του Τσίνο και η Λας Πάλμας υπέγραψε και τυπικά την παραμονή του για ακόμα ένα μήνα.

Η ΑΕΚ κλήθηκε στις διαπραγματεύσεις με την Λας Πάλμας για την παράταση δανεισμού του Σέρχιο Αραούχο, να πληρώσει το πέναλτι των 200.000 ευρώ, που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, αν η Ένωση δεν πλήρωνε την αναγκαστική οψιόν αγοράς ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τσίνο.

Οι Ισπανοί είχαν ασκήσει πίεση στους Κιτρινόμαυρους, ώστε για να πουν το “ναι” σε ενδεχόμενη παράταση δανεισμού, να πληρώσουν το συγκεκριμένο πέναλτι.

Η ΑΕΚ με την σειρά της, συμφώνησε να καταβάλλει το “πέναλτι”, ώστε να κρατήσει για ακόμα ένα μήνα στις τάξεις της, τον Αργεντινό επιθετικό, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πλέον, η συγκεκριμένη υπόθεση τελείωσε και τυπικά, καθώς το συγκεκριμένο ποσό σφράγισε την συμφωνία των δυο ομάδων, για την παράταση του δανεισμού του Τσίνο για ένα μήνα και η Λας Πάλμας υπέγραψε πριν λίγη ώρα την τυπική ολοκλήρωση του deal, ώστε να επισημοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία.

Απ’ εδώ και πέρα όμως, η Ένωση θα μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Λας Πάλμας, μιλώντας σε νέα βάση δεδομένων και χωρίς περιορισμούς, για την αγορά του Σέρχιο Αραούχο μετά το τέλος της φετινής -δύσκολης- σεζόν.

Advertisement