27.6
10:20

Αγγελόπουλος: «Με το δικό μας παλάτι θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, μίλησε σε πολιτική εφημερίδα για το πλάνο του στην ΑΕΚ με το νέο της γήπεδο στα Λιόσια, τονίζοντας πως θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι με το δικό της παλάτι η Βασίλισσα θα μπορέσει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ο Μάκης Αγγελόπουλος:

Η πρώτη του τοποθέτηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι νιώθω ότι παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ζωής και ιστορίας. Λύνεται ένα, στην κυριολεξία, αιώνιο πρόβλημα. Μα χρειάστηκε να περάσουν 96 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας για να μπορέσει επιτέλους να στεγασθεί στο δικό της σπιτικό».

Για τους στόχους που είχε, όταν ανέλαβε την ομάδα το 2014, τόνισε: «Πραγματικά, έχουμε πετύχει αυτά που είχα τότε στο μυαλό μου και μάλιστα κάποια εξ αυτών δεν τολμούσα να τα δημοσιοποιήσω. Η ομάδα κατέκτησε τέσσερις τίτλους μέσα σε μία διετία, αναδείξαμε και τιμήσαμε την ιστορία μας, με αποκορύφωμα την ταινία “1968”, αναπτύξαμε τις ακαδημίες και τώρα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο δικό μας σπίτι και να δημιουργήσουμε μια “κιτρινόμαυρη πολιτεία” που όμοιά της δεν θα έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα».

Η ανάλυση του για το πόσο χρειάζεται η ΑΕΚ το γήπεδο στα Λιόσια: «Ήταν αμαρτία από τον Θεό η ομάδα που έκανε λαϊκό άθλημα το μπάσκετ κι έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα να γυρίζει σαν την τσιγγάνα από εδώ και από εκεί. Σε αυτά τα 96 χρόνια άλλαξε 14 έδρες και επιτέλους τώρα θα έχουμε το δικό μας παλάτι και θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο και συνάμα να αναβαθμίσουμε το status μας».

Τέλος, ανέφερε για ακόμα μια φορά τον καημό του που θέλει πλέον να πάψει να υπάρχει.: «Καημό και μαράζι το είχα στα πέτρινα χρόνια που ζήσαμε να βλέπω στο δρόμο ή στο γήπεδο κάποιο πιτσιρίκι να φοράει φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ. Και τώρα που μπήκαμε για τα καλά σε έναν δρόμο, ανυπομονώ να δω ένα γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους και κυρίως από παιδιά που θα φτιάξουν τη νέα γενιά των ΑΕΚτζήδων».

Advertisement