24.6
19:47

Στο… προσκήνιο ο Αρσενιάδης για ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός και πρώην αθλητής της Ένωσης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ρόλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας που θα επιστρέψει στη Volleyleague.

Δίχως προπονητή πορεύεται ακόμα η ΑΕΚ και oι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τις εξελίξεις για να βρεθεί ο εκλεκτός.

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Κώστα Αρσενιάδη έχει βγει σε πρώτο πλάνο για την κάλυψη του άδειου κιτρινόμαυρου πάγκου, με τον οποίο βρίσκεται σε επαφές η Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, οι συζητήσεις με τον 51χρονο τεχνικό βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Ο Αρσενιάδης απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από τους προπονητικούς πάγκους, ωστόσο πλέον αναζητεί την μεγάλη επιστροφή στην καθημερινότητα του βόλεϊ και τα Κορίτσια της ΑΕΚ μπορούν να του το προσφέρουν αυτό στην Α1.

Προπονητής με ιδιαίτερα κιτρινόμαυρο παρελθόν, καθώς εκτός από αθλητής στην ΑΕΚ της Καρδιάς, διετέλεσε προπονητής της ομάδας ανά διάφορες χρονικές περιόδους. Κατά το παρελθόν έχει κοουτσάρει επίσης ομάδες όπως ο Αίολος Ταύρου, το Παγκράτι, την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, την Κηφισιά και την εθνική ανδρών.

Advertisement