23.6
16:27

Πήγε να δημιουργήσει εντυπώσεις ο Άρης και την… πάτησε

AEK1924.gr team
Πήγε να δημιουργήσει εντυπώσεις ο Άρης και την… πάτησε

Οι Θεσσαλονικείς προκάλεσαν ντόρο και ζήτησαν την αντικατάσταση του δεύτερου παρατηρητή στον αυριανό αγώνα στο “Κλ. Βικελίδης” και βρήκαν την ΑΕΚ να μην έχει πρόβλημα και να συναινεί στο τυπικό αίτημα.

Η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έχει μετατραπεί σε ζήτημα ζωής ή θανάτου για τους Θεσσαλονικείς, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει να βλέπουν παραισθήσεις και… φαντάσματα.

Συγκεκριμένα, μετά την απαίτηση να γίνουν οι ημιτελικοί με κόσμο και όχι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και απ’ την πρωτοβουλία να μαζευτούν και να βρεθούν έξω απ’ το γήπεδο 20.000 φίλοι της ομάδας για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές στο συγκεκριμένο αγώνα, οι άνθρωποι του Άρη προκάλεσαν ντόρο και ζήτησαν την αντικατάσταση του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, που είχε οριστεί ως δεύτερος παρατηρητής στο παιχνίδι.

Ουσιαστικά, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ξανά δημιουργήσουν εντυπώσεις ενόψει της ρεβάνς, καθώς χωρίς λόγο βρήκαν κάτι για να φωνάξουν. Η ΑΕΚ όμως απ’ την δική της πλευρά συναίνεσε στο συγκεκριμένο αίτημα, με τους Κίτρινους να μην το περιμένουν και να την πατούν, χάνοντας τον λόγο ή ακόμα και την… δικαιολογία σε περίπτωση αποκλεισμού.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική απ’ του Άρη, καθώς όπως στα ματς πρωταθλήματος, έτσι και σε αυτά του Κυπέλλου ο πρώτος παρατηρητής είναι αυτός που έχει τις αρμοδιότητες και ορίζεται από τη λίστα των παρατηρητών της Λίγκας, δηλαδή είναι οι ίδιοι που ορίζονται και στα ματς του πρωταθλήματος.

Απ’ την πλευρά της, η ΕΠΟ μπορεί να ορίσει μόνο τον βοηθό παρατηρητή και τον παρατηρητή τηλεοπτικών, διαλύοντας με λίγα λόγια το… συννεφάκι της προπαγάνδας του Άρη, που διαλαλούν τις τελευταίες μέρες για την ΕΠΟ ότι κάνει τα χατίρια (!) της… ΑΕΚ, επειδή δεν πέρασε το αίτημα του Ολυμπιακού και του παραρτήματος του για κόσμο οι ρεβάνς του Κυπέλλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement