22.6
22:04

«Θέλει να απαλλαγεί απ’ τον Βράνιες η Άντερλεχτ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα νέο δημοσίευμα απ’ το Βέλγιο αναφέρει ότι η Άντερλεχτ δεν θέλει να κρατήσει τον Βόσνιο και θέλει να απαλλαγεί απ’ το μεγάλο του συμβόλαιο.

ΑΕΚ και Άντερλεχτ βρισκόντουσαν σε ανοιχτή επικοινωνία, προσπαθώντας η πρώτη να καταφέρει να πάρει την θετική απάντηση της δεύτερης για να παραταθεί ο δανεισμός του Βράνιες για ακόμα ένα μήνα, ώστε να τελειώσει κανονικά την σεζόν.

Όμως, οι Βέλγοι ήταν ανένδοτοι και ζήταγαν την επιστροφή του Βόσνιου αμυντικού, θέλοντας να πιέσουν με αυτόν τον τρόπο την ΑΕΚ να προβεί πρόωρα σε συζητήσεις για την αγορά του, ώστε να έβγαζαν ένα οικονομικό όφελος απ’ την όλη ιστορία.

Τα πράγματα όπως είναι γνωστό, έγιναν ακόμα πιο χειρότερα με το παράπτωμα του Βράνιες και με την επιθυμία του να μην επιστρέψει στην Αθήνα, κλείνοντας ο ίδιος την πόρτα της ΑΕΚ, θέτοντας τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Όμως, τα πράγματα φαίνεται πως δεν εξελίσσονται πολύ καλά για τους Βέλγους, αφού βλέπουν ότι ο Βόσνιος θα γυρίσει στην ομάδα τους και θα πρέπει να σηκώσουν στο μπάτζετ τους, το μεγάλο του συμβόλαιο, διετούς διαρκείας με τα νέα δημοσιεύματα απ’ το Βέλγιο να τονίζουν ότι δεν θέλουν να κρατήσουν τον Βράνιες, αλλά να απαλλαγούν απ’ τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, LaDerniereHeure τονίζει: «Ο Βράνιες δεν θα δανειστεί και την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να φύγει μόνιμα, αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Βράνιες θα είχε άλλη μια ευκαιρία, αλλά τελικά δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί απ’ τον μισθό του Βράνιες και επομένως ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να ψάξει για άλλο κλαμπ».

Σίγουρα, το σήριαλ Βράνιες και Άντερλεχτ θα έχει αρκετά επεισόδια, με το μεγαλύτερο… αυτογκόλ να το έχουν σημειώσει σίγουρα οι Βέλγοι, που με τις κινήσεις τους και την στάση τους, έβγαλαν την ΑΕΚ απ’ το παιχνίδι, η οποία φαινόταν και η μοναδική διατεθειμένη ομάδα, να συζητήσει για την περίπτωση του Βράνιες.

Advertisement