Ο Αμερικανός άσος της Βασίλισσας ήταν μεταξύ των παρευρισκόντων στην εκδήλωση παράδοσης του κλειστού στα Άνω Λιόσια και έστειλε μήνυμα παραμονής.
Εδώ και κάποιες εβδομάδες ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει και χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόκτηση του Γιανίκ Μορέιρα.
Ωστόσο, πέρα από την ενίσχυση της ομάδας, οι άνθρωποι της Βασίλισσας «τρέχουν» και τις ανανεώσεις με πρωταρχικό στόχο την παραμονή των βασικών παικτών της.
Μέσα σε αυτούς και ο Μάρκους Σλότερ, με τον οποίο υπάρχει επικοινωνίαΌλο και πιο κοντά σε συμφωνία με τον Σλότερ η ΑΕΚ! εδώ και κάμποσο διάστημα και όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς το μεγάλο deal, που θα βάλει στον Αμερικανό στο «Παλατάκι».
Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα (22/06) το πρωί στην τελετή παράδοσης του κλειστού των Άνω Λιοσίων και έστειλε ηχηρό μήνυμα παραμονής και τη νέα σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.
Έτσι οι δυο πλευρές οδεύουν προς την τελική συμφωνία και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement