20.6
14:51

Συνελήφθη ο Βράνιες, για τα μάτια μιας κοπελας

AEK1924.gr team
Advertisement

Βοσνιακά μέσα αναφέρονται στην σύλληψη του Όγκνιεν Βράνιες λίγο μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ.

Είδηση από την Βοσνία αναφέρει πως ο Βράνιες έμπλεξε σε καυγά με τον γιο του του πρώην τεχνικού διευθυντής της RUGIP Ντούσαν Κομλιένοβιτς και συνελήφθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο καυγάς ξεκίνησε από τον Βράνιες, καθώς ο ίδιος φέρεται να πετούσε διάφορα πράγματα στην κοπέλα του Ντούσαν Κομλιένοβιτς. Αυτό προκάλεσε την ένταση και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να έρθει η αστυνομία στο εστιατόριο και να τον συλλάβει.

Η μόνη επίσημη ανακοίνωση που έχει βγει πάντως είναι πως συνελήφθησαν δύο άντρες για διατάραξη κοινής ησυχίας στην περιοχή που βρισκόταν ο Βόσνιος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα γράφτηκαν στην Βοσνία:

«Ο Βρανιες συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από καβγά του με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, τον γιο του πρώην τεχνικού διευθυντή της Rugip! Ο καβγάς ξέσπασε σε ένα εστιατόριο επειδή ο Βράνιες πετούσε διάφορα πράγματα στην κοπέλα που ήταν μαζί με τον Κομλιένοβιτς. Εκείνος αντέδρασε με τον Βράνιες να τον πλησιάζει και να τον χτυπάει! Μάλιστα, οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι του έσπασε και ένα δόντι»! Επιπλέον, οι Βόσνιοι γράφουν πως η Αστυνομία έφτασε στον χώρο και συνέλαβε τον Βράνιες για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Για την ώρα το συμβάν δεν επιβεβαιώνεται και η μοναδική επίσημη θέση που υπάρχει είναι από την τοπική αστυνομία, η οποία ανέφερε ότι «δυο άνδρες συνελήφθησαν στις 03:40 γιατί ενοχλούσαν την δημόσια τάξη και ειρήνη»

 

Advertisement