19.6
19:14

ΚΑΕ ΑΕΚ για Μαυροειδή: «Την επόμενη εβδομάδα τα σπουδαία» (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Βασίλισσας μίλησε για το μέλλον του εμβληματικού, Δημήτρη Μαυροειδή, το οποίο θα είναι σίγουρα κιτρινόμαυρο.

Προ λίγων ωρών, είχατε διαβάσει από το ΑΕΚ1924 για την πρόταση της ΑΕΚ στον Μαυροειδή να αναλάβει χρέη team-manager της ομάδος.

Ο Γιώργος Νικολάου, έδωσε… στίγμα από τη θέση της Βασίλισσας, τονίζοντας πως η απόφαση θα ανακοινωθεί από τον ίδιο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

«Προσώρας, έχουμε μυαλό και καρδιά ΜΟΝΟ για την πιο μεγάλη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας μας. Κι αυτή η στιγμή φτάνει. Λίγες ημέρες έμειναν.

Σε ό,τι αφορά στο οργανωτικό πλάνο της νέας ΑΕΚ αυτό θα ανακοινωθεί στην ώρα του. Σε ό,τι αφορά στον Μαυροειδή, στην ταπεινότητά μας «αποκάλυψε», πριν από ημέρες, ότι θα παίξει σίγουρα ΚΑΙ στο καινούριο μας «σπίτι».

Σε κάθε περίπτωση, η όποια απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί από τον ίδιο, τον προπονητή, την ΑΕΚ, όταν εκείνος αποφασίσει κάποτε να σταματήσει.

Την επόμενη εβδομάδα… τα σπουδαία» αναφέρει το μήνυμα που αναφέρει του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ για το μέλλον Μαυροειδή.

 

 

Advertisement