Δημοσιεύματα στη Σερβία τονίζουν ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, γιατί θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα.
Για οριστικό ναυάγιο στα σχέδια του Ερυθρού Αστέρα να εντάξει στο δυναμικό του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κάνουν λόγο δημοσιεύματα στη Σερβία. Και όπως τονίζουν, η αιτία είναι ο ΠΑΟΚ.
“Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς ήθελε να φέρει στον Ερυθρό Αστέρα τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποχωρεί σίγουρα από την Αλ Ιτιχάντ, αλλά ο Σέρβος επιθετικός δεν έχει καμία διάθεση να αγωνιστεί στο Μαρακανά.
Ο Πρίγιοβιτς αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα γιατί θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στο παρελθόν και είναι και ίνδαλμα των οπαδών του”, αναφέρουν οι Σέρβοι.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement