18.6
10:00

Δεν την επηρεάζει και κοιτάει τον στόχο της!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η φυγή του Βράνιες δεν δημιουργεί προβλήματα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, με ποδοσφαιριστές και προπονητές να μένουν ενωμένοι για τη συνέχεια των στόχων της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αποφάσισαν να τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς δεύτερη σκέψη τον Όγκνιεν Βράνεις, μετά το τελευταίο του παράπτωμα, αποφασισμένοι να φτάσουν το μαχαίρι ως το κόκκαλο, σεβόμενη πρώτα απ’ όλα την ομάδα και τις αρχές της.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν σκέφτηκαν προφανώς τις αγωνιστικές συνέπειες, αποφασισμένοι να μην ξανά παίξουν με θέματα πειθαρχίας και ειδικότερα με τον Όγκνιεν Βράνιες, που έχει απασχολήσει κι’ άλλες φορές στο παρελθόν για τέτοια θέματα, παρότι επί Μάσιμο Καρέρα τα πράγματα έδειχναν διαφορετικά.

Πλέον η ΑΕΚ πρέπει να ζήσει απ’ εδώ και στο εξής, χωρίς τον Βόσνιο αμυντικό, είτε στο αγωνιστικό κομμάτι, είτε στο εξωαγωνιστικό, κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη να το πράττει απ’ τις τελευταίες μέρες, ζώντας τη νέα πραγματικότητα πραγμάτων και δεδομένων.

Ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του, βάζουν σε πρώτη μοίρα το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, που δεν θέλουν να διαταραχτεί απ’ την φυγή του Βόσνιου, βάζοντας σε δεύτερη το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώντας και έχοντας ως σίγουρο ότι θα βρεθεί απ’ εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Στο ίδιο μοτίβο φαίνεται πως έχουν μπει και οι παίκτες της ομάδας, που μπορεί ειδικά την πρώτη μέρα να υπήρξαν αρκετές συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά πλέον όλα δείχνουν ίδια, χωρίς να ξανά γίνεται αναφορά, σαν να μην έχει αλλάξει κάτι, σαν να μην έγινε τίποτα.

Οι Κιτρινόμαυροι ξέρουν πως αν δώσουν συνέχεια στις συζητήσεις, θα υπάρξει κίνδυνος αποπροσανατολισμού και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια, για κάτι τέτοιο με τους στόχους της ομάδας να είναι ανοιχτοί και να τρέχουν.

Γι’ αυτό και όλοι μέσα στην ομάδα, έχουν επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντας εκτός τα εξωαγωνιστικά και οτιδήποτε άλλο που θα τίναζε τα αποδυτήρια στον αέρα. Εξάλλου, οι περισσότεροι γνώριζαν χρόνια τον Βράνιες, αλλά και οι πιο καινούργιοι τον είχαν μάθει και ήξεραν ότι ήταν μια έντονη προσωπικότητα και απρόβλεπτος χαρακτήρας, που ήθελε ειδικούς χειρισμούς για να συνυπάρξει με το σύνολο.

Μάλιστα, τρανό παράδειγμα ήταν και το χθεσινό δείπνο της ομάδας σε εστιατόριο της Γλυφάδας για τα γενέθλια των Σιμάνσκι και Βέρντε, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.

Advertisement