12.6
09:30

Τελειώνει του Σιμάνκσι

AEK1924.gr team
Τελειώνει του Σιμάνκσι

Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της στην Γκρόζνι για την απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνσκι και όλα δείχνουν ότι θα επέλθει η συμφωνία

Η προθεσμία υποβολής της οψιόν αγοράς ύψος 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σιμάνσκι εκπνέει την προσεχή Δευτέρα και η ΑΕΚ είχε ζητήσει αλλαγή των όρων, αιτούμενη μείωση του ποσού καταβολής των χρημάτων σε δόσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google

Από την πλευρά της η Γκρόζνι αντιπρότεινε το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ σε δύο δόσεις των 600.000 ευρώ, μία το τρέχον καλοκαίρι και μία σε 6 μήνες από τώρα. Ωστόσο, όπως γράφει η «SportDay», η ΑΕΚ έκανε νέα αντιπρόταση, σύμφωνα με την οποία προτάθηλκε στη ρωσική ομάδα συνολικό ποσό 1,1 εκατ. ευρώ, πληρωτέο σε 4 δόσεις, συν ποσοστό μεταπώλησης του Σιμάνσκι, ύψους 15%.

Στην ΑΕΚ περίμεναν την απάντηση των Ρώσων, την οποία δεν είχαν λάβει, ελπίζοντας πάντως, ότι όλα θα κυλήσουν καλά. Βέβαια, αν η Γκρόζνι επιμείνει στην αντιπρότασή της, η ΑΕΚ θα πρέπει να την αποδεχθεί προκειμένου να μην κινδυνεύσει να χάσει τον Σιμάνσκι.

 

Advertisement