
Η Ένωση ήρθε σε συνεννόηση με δυο κλαμπ φίλων της ομάδας στη Κρήτη, ώστε να τους αποτρέψει να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας λόγω του… κορωνοϊού.
Την χαρά τους να υποδεχτούν την αποστολή της ΑΕΚ και να έρθουν κοντά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν έχουν την δυνατότητα οι φίλοι της ομάδας που μένουν στη Κρήτη.
Κι’ αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε επικοινωνία με τα δυο κλαμπ της Ένωσης στην Κρήτη, αποτρέποντας μια τέτοια ενέργεια, παρά την μεγάλη επιθυμία του κόσμου να υποδεχτεί και να αποθεώσει τους Κιτρινόμαυρους, δείχνοντας την στήριξη τους, αλλά μπαίνει πάνω απ’ όλα η δημόσια υγεία και ο σεβασμός στα μέτρα και στις οδηγίες περί κορωνοϊού.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλησαν να γίνουν ξεκάθαροι προς του φίλους της ομάδας, που παρότι θα ήθελαν και οι ίδιοι πολύ να τους υποδεχτούν στο αεροδρόμιο, αλλά δεν πρέπει να υπάρξει συνωστισμός, ενώ απαγορεύονται και οι καθιερωμένες επισκέψεις στο ξενοδοχείο, ώστε να μην υπάρχει καμία επαφή με τους ποδοσφαιριστές για φωτογραφίες και αυτόγραφα, λόγω της προληπτικής απαιτούμενης προστασίας με βάση τα πρωόκολλα για τον κορωνοϊό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement