10.6
13:54

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σκόκο

AEK1924.gr team
Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σκόκο

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Παρελθόν από το ρόστερ της Ρίβερ Πλέιτ αποτελεί ο Νάτσο Σκόκο. Ύστερα από μία επιτυχημένη τριετία, ο 35χρονος -πλέον- επιθετικός αποχωρεί από τους “millonarios” και αναμένεται να επιστρέψει στη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το 2017 και σε τρεις διαφορετικές περιόδους.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Την εφετινή σεζόν, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε έξι γκολ και μία ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά πέτυχε 32 τέρματα και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε 80 αγώνες. Παράλληλα, κατέκτησε το Copa Libertadores το 2018, το Recopa Sudamericana το 2019, ενώ δύο φορές στέφθηκε κυπελλούχος (2017, 2019).

H ανακοίνωση της Ρίβερ Πλέιτ:

Advertisement