07.6
14:28

Επιβεβαίωση ΑΕΚ1924: Συνεχίζει στην ΑΕΚ η Μπελιά!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η Ελληνίδα λίμπερο της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της στα κιτρινομαυρα, μετά από την επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.

Όπως είχατε ενημερωθεί πρώτοι από το ΑΕΚ1924, η Μαριάννα Μπελιά συνεχίζει στην ΈνωσηΜαριάννα Μπελιά συνεχίζει στην Ένωση.

Η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση γνωστοποίησε την συμφωνία των δύο πλευρών και τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαριάννα Μπελιά. Η 21χρονη (24/10/1998) λίμπερο, ύψους 1,65 μ., πρόσφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League και στην επιστροφή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην κορυφαία κατηγορία, ανανεώνοντας το συμβόλαιό της για ακόμα ένα χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Μαριάνα Μπελιά προέρχεται από την Ακαδημία του Συλλόγου και δε θα μπορούσε να λείπει από την επιστροφή του “Δικεφάλου” στη Volleyleague, οδεύοντας προς τη συμπλήρωση του 14ου χρόνου με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Η λίμπερο της ΑΕΚ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, με τον Διοικητικό Υπεύθυνου του τμήματος, κ. Λευτέρη Αρχόντη, και τον Team Manager του τμήματος, κ. Νίκο Παναγιωτίδη, να της εύχονται κάθε ομαδική και προσωπική επιτυχία.

Advertisement