06.6
23:37

Φερέιρα: “Οι δυσκολίες πρέπει να είναι προκλήσεις”

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε για την επιστροφή των ομάδων στη δράση αλλά και την προσπάθεια της κοινωνίας να επανέλθει στην κανονικότητα μετά την καραντίνα.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος από τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα στο PAOK TV ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το κομμάτι ο προπονητής του Δικεφάλου μιλά για την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την καραντίνα και τονίζει ποια θα πρέπει να είναι συμπεριφορά όλων απέναντι στην πανδημία του κορονοιού.

“Οι τέσσερις εβδομάδες ήταν το μικρότερο χρονικό διάστημα που θέλαμε να έχουμε για ομαδικές προπονήσεις, αλλά  θα πρέπει να κοιτάζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και να τις βλέπουμε ως προκλήσεις για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας.

Ήταν μια περίοδος πολύ δύσκολη για όλον τον κόσμο, ποδοσφαιριστές και κοινωνία γενικότερα, αλλά νομίζω πως η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να  ελέγξει απόλυτα την κατάσταση πριν εκτραχυνθεί.

Πλέον το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία στην εργασία ώστε να ανυψωθεί η οικονομία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια χώρα η οικονομία της οποίας βασίζεται πολύ στον τουρισμό, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, πάντα συμμορφωμένοι στους κανόνες και τα μέτρα που υφίστανται. Γιατί λόγω αυτών καταφέραμε σαν χώρα να ελέγξουμε την πανδημία”, είπε ο Πορτογάλος.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement