06.6
14:32

Επιβεβαίωση AEK1924.gr: Ανανέωσε με την ΑΕΚ η Ράπτη!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ακόμα μια επιβεβαίωση του AEK1924.gr με την Μάρα Ράπτη να ανανεώνει το συμβόλαιο της με την ΑΕΚ για ακόμα μια χρονιά.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζει τον σχεδιασμό της, για την επόμενη σεζόν που θα την βρει στην Α1, προχωρώντας σήμερα στην επισημοποίηση της συμφωνίας με την Μάρα Ράπτη

Πρώτοι στο AEK1924.gr είχατε διαβάσει για την συμφωνία της νεαρής ακραίας με την διοίκηση της Μάνας ΑΕΚ, για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο και σήμερα η συμφωνία επισημοποιήθηκε με τις υπογραφές και την ανακοίνωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μάρα Ράπτη. Η 23χρονη (30/10/1996) ακραία, ύψους 1,77 μ., αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League και της επιστροφής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στη Volleyleague, και θα συνεχίσει να φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα για ακόμα ένα χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Μάρα Ράπτη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία της ΑΕΚ, ύστερα από συνάντηση με τον Διοικητικό Υπεύθυνο του τμήματος, κ. Λευτέρη Αρχόντη, και τον Team Manager του τμήματος, κ. Νίκο Παναγιωτίδη.

Μάρα, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά!

Η δημοσίευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Advertisement