03.6
22:13

Ίβιτς σε Σιμάνσκι: «Παραμένεις στην ΑΕΚ – Προχωράμε»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Με κάθε επισημότητα ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης ενημέρωσε τον διεθνή Πολωνό μέσο πως η ομάδα πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Αχμάτ Γκρόζνι.

Την βεβαιότητα πως θα συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα εξέφρασε ο Ίλια Ίβιτς στον Νταμνιάν Σιμάνσκι, με την ΑΕΚ να προτίθεται να αγοράσει τον παίκτη από την ρωσική ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι για λογαριασμό του 24χρονου μέσου, με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή για την αγορά του.

Φυσικά ο Σιμάνσκι ήταν ενήμερος για τις προθέσεις της Ένωσης, όμως κατά τη σημερινή (03/06) ημέρα ο Ίλια Ίβιτς σε ένα τετ-α-τετ με τον ποδοσφαιριστή, ενημέρωσε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο και κοντά στο οριστικό deal για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς.

Παρά τα δημοσιεύματα πως η Γκρόζνι έχει στα χέρια της προτάσεις για τον Πολωνό, η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον παίκτη να φύγει μέσα από τα χέρια της και μοιάζει σχεδόν απίθανο να μην αγοραστεί τελικώς.

Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, η οποία και θα ενεργοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Advertisement