03.6
17:30

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλέις Γκαρθία»

AEK1924.gr team
Advertisement

Την ΑΕΚ εμπλέκουν ισπανικά δημοσιεύματα ότι βρίσκεται μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αλέις Γκαρθία.

Ο Αλέις Γκαρθία έχει σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλη πέραση στις ομάδες, με ισπανικό δημοσίευμα να εμπλέκει και την ΑΕΚ, ως μια απ’ τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την αγορά του.

Συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα της pucelafichajes.com τονίζει στον τίτλο του πως «η Οσασούνα, η Γρανάδα, η Βαγιαδολίδ και η ΑΕΚ θέλουν τον Γκαρθία».

Χαρακτηριστικά μέσα στο κείμενο αναφέρουν για τον 23χρονο κεντρικό χαφ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μουσκρόν απ’ την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία ανήκει, τα εξής: «Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ προγραμματίζει την επόμενη σεζόν της και έχει μεγάλο αριθμό παικτών στην ατζέντα της που μπορούν να τη βελτιώσουν. Ένας απ’ αυτούς τους παίκτες είναι και ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι που είναι δανεικός στη Μουσκρόν, Αλέις Γκαρθία. Ο μέσος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα αυτή τη σεζόν και όλα δείχνουν ότι θα αφεθεί ελεύθερος. Στα γραφεία της Βαγιαδολίδ πιστεύουν ότι είναι παίκτης που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ωστόσο, εκτός απ’ τη Βαγιαδολίδ ο Γκαρθία παρακολουθείται στενά επίσης από τις Οσασούνα, Γρανάδα και ΑΕΚ Αθηνών. Είναι μάλιστα πιθανό να βρίσκεται στην ατζέντα ακόμη περισσότερων συλλόγων, καθώς είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή στην αγορά και με μηδενικό κόστος. Η προτίμηση του Ισπανού χαφ είναι να γυρίσει στην πατρίδα του, αλλά μία καλή προσφορά από ξένο σύλλογο θα μπορούσε να του αλλάξει γνώμη. Επιπλέον, ο Γκαρθία δεν βιάζεται να κλείσει από τώρα σε κάποιον σύλλογο. Θα περιμένει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και κατόπιν να επιλέξει».

Advertisement