02.6
09:24

Τήρησε τον λόγο του ο Καρέρα

AEK1924.gr team
Advertisement

Και τυπικά πλέον ο Ιταλός τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μάσιμο Καρέρα και η ΑΕΚ είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν την συνεργασία τους απ’ τον περασμένο Μάρτιο, με την διαφορά όμως ότι υπήρχε ένα χρονικό περιθώριο που έδινε στις δυο πλευρές το δικαίωμα να σπάσουν την συμφωνία τους, μέχρι τις 31 Μαΐου.

Η πλευρά της Ένωσης είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κρατήσει στον πάγκο της τον Ιταλό τεχνικό, κάτι που σήμαινε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χαλάσει απ’ την πλευρά της την συμφωνία, πετώντας ουσιαστικά την μπάλα στον Καρέρα και για το αν θα ήθελε ο ίδιος να σπάσει την συμφωνία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε το όνομα του να ακούγεται στο ρεπορτάζ αρκετών ιταλικών ομάδων, που σκεφτόντουσαν τον επαναπατρισμό του, αλλά ο ίδιος δεν έδειχνε διατεθειμένος να χαλάσει την συμφωνία, κλείνοντας τα αυτιά του στις “σειρήνες” και επιλέγοντας να παραμείνει στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων, το οποίο επιβεβαιώθηκε μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου.

Ο Καρέρα είχε δηλώσει αρκετές φορές και σε Μέσα της πατρίδας του ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι πέραν της παραμονής του στην ΑΕΚ, με την οποία έχει στόχους που θέλει να επιτύχει και είναι ευχαριστημένος για όσα έχει συναντήσει για συνθήκες εργασίας, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν και μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου για διακοπή της συνεργασίας τους, ο Καρέρα συνεχίζει “κιτρινόμαυρος” και την επόμενη σεζόν, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2021 με την ΑΕΚ.

Advertisement