02.6
09:00

Προτάθηκε ο Ματέο Γκαρσία

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Αργεντινός εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα προτάθηκε στην ΑΕΚ, η οποία εξετάζει την περίπτωση του, αλλά δεν παίζει μόνος του για τα άκρα της επίθεσης της ΑΕΚ.

Η αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί απ’ την Ένωση για τα άκρα της επίθεσης συνεχίζεται, με τον Ίλια Ίβιτς να “ξεψαχνίζει” την αγορά για την καλύτερη δυνατή επιλογή και με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που προτείνονται στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και μεταξύ αυτών είναι και ένας γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, που ακούστηκε πρόσφατα για τον Άρη.

Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία, που την περίοδο 2018-2019 φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ως δανεικός απ’ την Λας Πάλμας, με το όνομα του να παίζει ξανά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, πριν καταλήξει στον Ερυθρό Αστέρα, μετά την επιτυχημένη σεζόν με τους “κίτρινους”.

Ο Αργεντινός εξτρέμ ακούστηκε για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, αλλά το θέμα φαίνεται πως δεν προχωράει λόγω των προβλημάτων στις μεταγραφές του Άρη, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του παίκτη να ψάχνουν την επόμενη ομάδα του, προτείνοντας τον παίκτη και στην Ένωση.

Ο 23χρονος δεν υπολογίζεται απ’ τον Ερυθρό Αστέρα και η ΑΕΚ τον έχει στα υπόψιν, μαζί με κάποιες άλλες που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς, αλλά για την ώρα παραμένει άγνωστο αν θα προχωρήσει τελικά σε πρόταση οι Κιτρινόμαυροι, ή απλά θα μείνουν στο “τσεκάρισμα” προχωρώντας κάποια άλλη λύση.

Η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, έχει σχηματίσει μια αρκετά “δυνατή” λίστα για την θέση του εξτρέμ και με σωστές, μεθοδικές κινήσεις θα επιλέξει τον ποδοσφαιριστή, που πληρεί τις προϋποθέσεις της ομάδας και του Μάσιμο Καρέρα για την θέση, αλλά βάζοντας πάντα στο “κάδρο” και το οικονομικό σκέλος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας ποδοσφαιριστής που προτάθηκε και εξετάζεται απ’ τον Ίβιτς, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για πρόταση της ΑΕΚ προς την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα ή του ποδοσφαιριστή, με την πρώτη βέβαια να φαίνεται πως θα αξιώσει ένα γερό οικονομικό ποσό, αν και η πλευρά του παίκτη δείχνει την πεποίθηση ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση με την ομάδα του Βελιγραδίου, αν οι Κιτρινόμαυροι το θελήσουν.

Advertisement