01.6
17:14

ΠΑΟΚ: Στα γραφεία για τις υπογραφές στις μειώσεις συμβολαίων οι παίκτες

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μεταβεί στα γραφεία της ομάδας ούτως ώστε να βάλουν τις υπογραφές τους στις μειώσεις συμβολαίων λόγω του κορωνοϊού.

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης ούτως ώστε να βάλουν την υπογραφή τους στις μειώσεις των συμβολαίων που τους έχει προταθεί από τη διοίκηση της ομάδας. Πριν από λίγες μέρες η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε σχετικά τους παίκτες οι οποίοι και αποδέχτηκαν την πρόταση.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στα γραφεία και ένας ένας θα βάλει την υπογραφή του στην μείωση που έχει προταθεί στα συμβόλαια τους και είναι σε άμεση συνάρτηση και με την κατάκτηση των στόχων της ομάδας.

Η αρχική πρόταση της διοίκησης ήταν για μειώσεις 30% στα συμβόλαια. Οι συζητήσεις που ακολούθησαν κατέληξαν σε αντιπροτάσεις και η φόρμουλα που προκρίθηκε ήταν η εξής: Μείωση της τάξης του 25% στις αποδοχές των ποδοσφαιριστών που μπορεί να είναι μικρότερη ή ακόμη και να εξαφανιστεί ανάλογα με την επίτευξη στόχων.

Με την εξασφάλιση μιας θέσης για τα προκριματικά του Champions League η μείωση θα είναι κατά 1/3 μικρότερη, λιγότερο δηλαδή από 20%. Αν τελικά η ομάδα καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Europa League θα επιστραφεί 1/3 επιπλέον, ενώ αν τελικά οι παίκτες καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στους ομίλους του επόμενου Champions League τότε δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις φετινές αποδοχές τους.

Θα πρέπει μάλιστα να τονιστεί ότι όλα τα πριμ επίτευξης στόχων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα συμβόλαια των παικτών για κατάκτηση πρωταθλήματος, Κυπέλλου ή συμμετοχή στο Champions League ισχύουν κανονικά με τα ποσά που είχαν ήδη συμφωνηθεί και δεν επηρεάζονται από τη μείωση των αποδοχών των παικτών.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement