01.6
19:40

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας καλεί τον κόσμο στο γήπεδο παρά το πρωτόκολλο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, υποστήριξε ότι η αναμέτρηση με τη Ζιρόνα θα διεξαχθεί με κόσμο και κάλεσε τους οπαδούς να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται από το πρωτόκολλο.

Την πεποίθηση ότι η Λας Πάλμας θα υποδεχθεί με τον κόσμο στο πλευρό της τη Ζιρόνα (13/6, 22:30) για την 32η αγωνιστική της δεύτερης ισπανικής κατηγορίας εξέφρασε ο πρόεδρος της νησιωτικής ομάδας.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ με δηλώσεις στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της Λας Πάλμας κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τους παίκτες.

“Ο κόσμος της Λας Πάλμας θα μπορεί να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα κόντρα στη Ζιρόνα στις 13 Ιουνίου. Τα Κανάρια Νησιά είναι ένας ασφαλής προορισμός. Μπορούμε να γίνουμε το μοναδικό γήπεδα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματος που θα έχει κόσμο στην εξέδρα”, υποστήριξε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ

Αυτό είναι το πρώτο ματς που θα φιλοξενήσει το Estadio de Gran Canaria μετά την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω της εμφάνισης του κορωνοϊού. Αξίζει να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μπορεί να καλεί τους οπαδούς στο γήπεδο, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στη διοργανώτρια αρχή και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, οι οποίες αποφασίζουν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία θεωρούν μονόδρομο το κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement