31.5
10:46

Το «ψαλίδι» και οι επιστροφές με στόχους

AEK1924.gr team
Advertisement

 Τα… έβαλαν κάτω και αποφάσισαν για τις περικοπές των μισθών παίκτες και διοίκηση της ΑΕΚ. Αγγίζει το 40% η μείωση για τους μήνες της πανδημίες, ενώ τέθηκαν και στόχοι για την επιστροφή του μεγαλύτερου μέρους του «ψαλιδιού».

Άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αντιλήφθηκαν την ανάγκη περικοπών για το καλό της ομάδος και τελικώς κατέληξαν το μέγεθος του «ψαλιδιού», κάτι που απασχόλησε την χθεσινή ημέρα.

Πρόκειται για το μισό από την πρόταση της SuperLeague, την οποία και απέρριψε ο σύλλογος του ΠΣΑΠ και αγγίζει το 40% για τους τρεις μήνες της πανδημίας (Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο).

Το 60% που θα μειωθεί ο μισθός των παικτών δεν… χάνεται εντελώς και αυτό γιατί στη συμφωνία εντάχθηκε ένα πλαίσιο επιστροφής ακόμα και του 30%, σε περίπτωση επίτευξης στόχων. Φυσικά αυτοί είναι: 1) Κατάκτηση Κυπέλλου 2) Κατάκτηση 2ης θέσης και 3) Είσοδος σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι παίκτες είδαν την παράμετρο αυτή ως μία έξτρα… ώθηση ώστε να επιστρέψουν 100% συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ και να παλέψουν για να κερδίσει η ομάδα τους στόχους της, οι οποίοι είναι ακόμα ζωντανοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως για κάθε στόχο που επιτυγχάνεται, θα μειώνεται το «ψαλίδι» κατά 10%, ενώ από τη συμφωνία απουσιάζουν συμβόλαια κάτω των 100.000€ ετησίως.

Οι μειώσεις στις ετήσιες αποδοχές τους φτάνει το 12%, ποσοστό το οποίο μπορεί να μειωθεί εάν η ΑΕΚ πετύχει τους στόχους των play-off και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Advertisement