31.5
15:05

«Έχει αρκετές προτάσεις ο Μλαντένοβιτς, περιμένει Βαγιαδολίδ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Σέρβος μπακ έχει αρκετές προτάσεις σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, αλλά ο ίδιος περιμένει την Βαγιαδολίδ όπως προσθέτει χαρακτηριστικά.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ψηλά στην λίστα του τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νίκλας Χούλτ για να γίνει ο αντικαταστάτης του.

Ο Σέρβος μπακ μένει ελεύθερος απ’ την Λέχι Γκντανσκ και φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και μεταξύ άλλων και της Βαγιαδολίδ, η οποία σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα είναι και η προτίμηση για την ώρα του 28χρονου μπακ.

Συγκεκριμένα, το «pucelafichajes» αναφέρει με δημοσίευμα του ότι ο Μλαντένοβιτς περιμένει την κίνηση της ισπανικής ομάδας, παρότι έχει αρκετές προτάσεις ο ίδιος, αναφέροντας μεταξύ άλλων και την ΑΕΚ, αλλά και το ποσό που ζητάει για το συμβόλαιο του.

«Μία από τις εναλλακτικές λύσεις της Βαγιαδολίδ είναι αυτή του Φιλίπ Μλαντενόβιτς. Ο Σέρβος έχει αρκετές προτάσεις, αλλά θα περιμένει την Βαγιαδολίδ προτού αποφασίσει. Η άλλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά συμβόλαιο σχεδόν 500.000 ευρώ», γράφει χαρακτηριστικά το ισπανικό Μέσο.

Απ’ εκεί και έπειτα η Ένωση απ’ την δική της πλευρά έχει στην λίστα της τον Σέρβο μπακ, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός που παίζει για την πιθανή αντικατάσταση του Νίκλας Χούλτ, με τον Ίλια Ίβιτς να εξετάζει όλα τα δεδομένα, είτε του αντικαταστάτη του Σουηδού μπακ, είτε ακόμα και την παραμονή του, που για την ώρα φαίνεται αβέβαιη.

Advertisement