30.5
09:53

Ξεκινάει τις επαφές με την Άντερλεχτ ο Βράνιες

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Βόσνιος αμυντικός μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει τις επαφές με τους ανθρώπους της Βέλγικης ομάδας, για να καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του για να υπογράψει μετέπειτα στην ΑΕΚ.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου απ’ την Άντερλεχτ και φαίνεται ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για την λύση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, η “Ώρα των Σπορ” αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, ότι ο Βόσνιος ετοιμάζει το έδαφος και με το που τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ να συναντηθεί με τους ανθρώπους των Βέλγων και να συζητήσουν για να πάρει την ελευθέρας του, ώστε μετέπειτα να επιστρέψει ολοκληρωτικά στην Ένωση.

Ο Βράνιες έχει γνωστοποιήσει ότι θέλει πολύ να υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας με την ΑΕΚ και όχι απλά έναν δανεισμό και γι’ αυτό θα παλέψει με όποια όπλα έχει, για να πάρει την ελευθέρας του και να υπογράψει μετέπειτα στην Ένωση, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει υπομονή και να περιμένει τις εξελίξεις.

Όλο το παιχνίδι θα παιχτεί βέβαια, στο τι αποζημίωση θα ζητήσει ο Βόσνιος αμυντικός απ’ την Άντερλεχτ, καθώς έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο μαζί τους. Πάντως ο Βράνιες δεν δείχνει ότι θα ζητήσει παράλογα ποσό, αλλά ένα ποσό που θα μπορεί να το πάρει και στη συνέχεια για να μείνει ελεύθερος.

Advertisement