30.5
16:20

Μάσα Φασούλα: “Εισήγηση άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών”

AEK1924.gr team
Advertisement

Την αντίθεση της, στις αποφάσεις που πήρε η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών, εξέφρασε δημόσια η Μάσα Φασούλα και θα δηλώσει την παραίτησή της από μέλος της Επιτροπής.

Tο… μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τις ανόδους στις εθνικές κατηγορίες στο μπάσκετ των ανδρών  φαίνεται πως είχε συνέχεια και στα πρωταθλήματα των γυναικών. Μάλιστα, η Μάσα Φασούλα που είναι μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών στην ΕΟΚ, μέσα από τη δημόσια τοποθέτησή της αναφέρει ότι δεν συμμετείχε στη σύσκεψη της Επιτροπής κι εκφράζει την αντίθεση της με τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Μέσα στις επόμενες ώρες όπως τονίζει θα δηλώσει και την παραίτησή της από την Επιτροπή.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε η Μάσα Φασούλα στο Facebook αναφέρει τα εξής:

“Με έκπληξη διάβασα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών. Ως μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με μία εισήγηση εντελώς άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών όσον αφορά τις διαδικασίες ανόδου και τους αριθμούς των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες. Ουδέποτε ενημερώθηκα, κλήθηκα και πολύ περισσότερο συμμετείχα στη συγκεκριμένη τελευταία σύσκεψη της Επιτροπής πρωταθλημάτων που ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις. Διαχωρίζω τη θέση με όσα ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία, που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μπάσκετ γυναικών. Και για αυτό το λόγο θα ακολουθήσει η επίσημη παραίτηση μου από την Επιτροπή πρωταθλημάτων”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement