30.5
11:47

Δεν αλλάζει τηλεοπτική στέγη η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Κανονικά θα παραμείνει στη Nova η ΑΕΚ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου της, μετά το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με το συνδρομητικό κανάλι.

Όταν ακούστηκε η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Nova, η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση, αλλά πρώτα περίμενε να δει τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα για να έπαιρνε μετέπειτα τις όποιες αποφάσεις.

Μάλιστα, κύκλοι της ομάδας, ήταν ξεκάθαροι που τόνιζαν ότι αν γινόταν το συγκεκριμένο deal, τότε αυτόματα η Ένωση θα βρισκόταν εκτός συνδρομητικού καναλιού, με δική της πρωτοβουλία, θέλοντας να μην έχει καμία σχέση απ’ εκεί και έπειτα με τη Nova που θα είχε ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ λόγω των συγκεκριμένων συζητήσεων, είχαν βάλει για τα καλά μπροστά το πρότζεκτ του AEK TV και σε περίπτωση που γινόταν το παραπάνω deal, να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα της τηλεοπτικής της στέγης.

Απ’ την στιγμή όμως που “κόλλησαν” οι συζητήσεις και δεν υπήρξε συμφωνία, όλο και περισσότερο έπαιζε το σενάριο η ΑΕΚ να παραμείνει κανονικά στη Nova για το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου της.

Πλέον, το συνδρομητικό κανάλι θα αλλάξει χέρια, αλλά τελικά δεν θα καταλήξει στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αλλά στην BC Partners η οποία ήρθε σε συμφωνία για την αγορά της Forthnet μέσω της θυγατρικής της United Group.

Κάτι τέτοιο όσον αφορά την ΑΕΚ, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προβεί στην αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, παραμένοντας στη Nova και τηρώντας το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου της, εκτός και αν υπάρξει συμφωνία με την Super League μεταξύ των ομάδων και επιστρέψουν στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Τέλος, όσον αφορά το project “ΑΕΚ TV” σίγουρα θα χαμηλώσουν οι ρυθμοί, αλλά δεν θα μπει και στο συρτάρι των γραφείων της ομάδας, καθώς απ’ την αρχή η ΑΕΚ θέλει να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο κανάλι, είτε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, είτε μέσω πλατφόρμας των συνδρομητικών καναλιών για να έχει η ομάδα το δικό της κανάλι, όχι απαραίτητα να δείχνει ζωντανά τους εντός έδρας αγώνες της, αλλά διάφορες εκπομπές, προγράμματα και παλιούς αγώνας, κυμαίνοντας στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών αγώνων. Απ’ την αρχή οι άνθρωποι της ομάδας το συγκεκριμένο κανάλι, το είχαν στο πρόγραμμα με την είσοδο της ομάδας στο νέο της γήπεδο.

Advertisement