
Η ανέγερση του κτηρίου για τα μουσεία της Αγιά Σοφιάς έχει ξεκινήσει για τα καλά, αλλά σήμερα τελέστηκε ο αγιασμός με παρόντα τον Γενικό Διευθυντή της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε., Νίκο Στράτο και τον ιδιοκτήτη της ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ, Αλέξανδρο Μεταξά.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΑΕΚ1924.gr, ξεκίνησε να μπαίνει από σήμερα η πρώτη πλάκα στα κτίρια των μουσείων της Αγιά Σοφιάς, με τις εργασίες να προχωρούν σχετικά με γοργούς ρυθμούς.
Όμως, η σημερινή μέρα στην Αγιά Σοφιά είχε και έναν αγιασμό που τελέστηκε για το νέο κτίριο που θα ανεγερθεί πίσω απ’ την παλιά σκεπαστή για τα μουσεία του γηπέδου.
Συγκεκριμένα, ο αγιασμός τελέστηκε παρουσία του γενικού διευθυντή της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, Νίκο Στράτο και τον ιδιοκτήτη της ΕΡΜΩΝΑΣΣΑΣ, Αλέξανδρο Μεταξά, η οποία ήταν η εργολήπτρια του γηπέδου μέχρι το τωρινό στάδιο, αλλά και η κατασκεαύστρια εταιρία του υπό ανέγερση κτιρίου.
«Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια» είπε ο Πατέρας Τιμόθεος ολοκληρώνοντας την τελετή του Αγιασμού για την πρώτη πλάκα του κτιρίου των μουσείων του γηπέδου.
Δείτε φωτογραφίες:



Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement