Έρχεται μία συγκινητική συνέντευξη από την ΕΡΤ που θα συνδέσει το μέλλον με το παρελθόν της ΑΕΚ, με καλεσμένο το Θ(ε)ωμά Μαύρο.
Συνέντευξη με τον θρυλικό Θωμά Μαύρο ετοιμάζει για αύριο (30/05) το πρωί η ΕΡΤ, στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακό».
Ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, αναφέρεται στην «Αγιά Σοφιά» με τεράστια συγκίνηση, την οποία χαρακτηρίζει ως το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο.
«Φοβερή χαρά, φοβερή περηφάνια, φοβερό δέος. Ειδικά για έναν άνθρωπο σαν κι εμένα που έχω συνδεθεί πάρα πολύ με αυτό το γήπεδο και αυτόν τον χώρο τον συγκεκριμένο.
Μεγάλη χαρά, μεγάλη χαρά. Αλλά βέβαια μέσα στην χαρά ένιωσα και λύπη. Λύπη γιατί δεν θα μπορώ να παίξω. Σε ένα τέτοιο στολίδι, για μένα, ίσως από την αγάπη μου βάζω λίγο παραπάνω αλλά θα είναι το καλύτερο γήπεδο του κόσμου.
Δεν θα μπορέσω να βάλω ένα γκολ. Να δώσω χαρά στον κόσμο…» αναφέρει ο Μαύρος, με ολόκληρη τη συνέντευξη να παρουσιάζεται στην Σαββατιάτικη εκπομπή.
Δείτε το απόσπασμα:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement