28.5
22:48

Προχωράει την διαμόρφωση του νέου γηπέδου!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, έκανε μια συνάντηση με ειδικούς σε τεχνικά θέματα που αφορούν το νέο παλάτι της Βασίλισσας και την διαμόρφωση του.

Η Βασίλισσα ξεπέρασε και το τελευταίο γραφειοκρατικό εμπόδιο, για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια και πλέον οι επόμενες κινήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ και ειδικά του Μάκη Αγγελόπουλου, έχουν να κάνουν με τις εργασίες που θα γίνουν για την διαμόρφωση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ συναντήθηκε σήμερα μάλιστα, με ειδικούς σε τεχνικά θέματα, ώστε να τρέξει όσο γίνεται πιο γρήγορα την διαμόρφωση του κλειστού σε γήπεδο μπάσκετ και να διευθετήσουν όποιες λεπτομέρειες χρειάζεται.

Ήδη στα Άνω Λιόσια σύμφωνα με κύκλους έχουν βρεθεί τα νέα κιτρινόμαυρα καθίσματα, ενώ η σημερινή συνάντηση αφορούσε τα θέματα για τις μπασκέτες, το παρκέ (που έχει ήδη παραγγελθεί), αλλά και για το τεράστιο video wall που θα τοποθετηθεί στην οροφή του γηπέδου και θα θυμίζει σε όλους το ΟΑΚΑ την περίοδο του Final-4 της Αθήνας, που η Βασίλισσα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό του BCL.

Ο Αγγελόπουλος θα έχει αρκετές τέτοιες συζητήσεις και συναντήσεις, καθώς είναι αποφασισμένος να δώσει βάση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, γνωρίζοντας πως η μετακόμιση της Βασίλισσας στα Άνω Λιόσια, που θα είναι και το… παλάτι της, απ’ εδώ και πέρα θα έχει αρκετά οφέλη, δίνοντας και μια διαφορετική αίγλη στην ομάδα.

Advertisement