27.5
20:12

Συντηρητικό πρόγραμμα για «Γαλανό»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας μέσος της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο από θέμα φυσικής κατάστασης έχει μείνει πίσω και έτσι αποφασίστηκε να μην βιαστεί με την επιστροφή.

Η εγχείρηση του Κώστα Γαλανόπουλο αλλά και η αποθεραπεία που ακολούθησε προχώρησε κανονικά, ωστόσο η επάνοδος στην δράση δεν ήρθε όπως αναμενόταν.

Ο κορωνοϊός πήγε τον προγραμματισμό της επιστροφής του πίσω και έτσι είναι λογικό να έχει μείνει πίσω σε θέματα φυσικής κατάσταση ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ.

Έτσι, εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του (τον είδε και ο κ. Νικολάου σήμερα), αποφασίστηκε να πάει πιο συντηρητικά μετά την επέμβαση του, για να μην ρισκάρει το παραμικρό.

Έτσι, θα συνεχίσει σε ένα δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης και μόλις πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τιμ και μόλις μπει και ο ίδιος στο 100% θα τεθεί στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Σέρχιο Αραούχο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στις 17.00 και στις 18.00.

Advertisement