27.5
11:25

Συμφωνία και με Μπουνέτα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία για την επόμενη χρονιά και με τον Μαρίν Μπουνέτα, ο οποίος είναι ο τρίτος που θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους Μάγκες.

Οι άνθρωποι της Ένωσης συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την σχεδίαση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, έχοντας σε πρώτο πλάνο την διατήρηση του περυσινού κορμού, προχωρώντας στις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Μετά τον Δημήτρη Δημητρούλια, την αρχή έκανε ο Χιμένεθ Πλάθα και συνέχισε ο Μόγια Φλορίδο, απ’ την πλευρά των αθλητών και όπως όλα δείχνουν ακολουθεί ο Μαρίν Μπουνέτα.

Ο Κροάτης δεξί ίντερ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ένωση, για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος, με πληροφορίες να μιλούν για διετής συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Μπουνέτα θα είναι ο τρίτος στη σειρά απ’ το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ, που θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν, χτίζοντας ο Σταμάτης Παπασταμάτης και ο Δημήτρης Δημητρούλιας με τους συνεργάτες του, το ρόστερ για του χρόνου, έχοντας βασικό συστατικό της επιτυχημένης συνταγής τον φετινό κορμό.

Έχουμε ξανά τονίσει ότι η όρεξη για τίτλους υπήρχε πάντα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αλλά τώρα άνοιξε για τα καλά, που δείχνει έμπρακτα ότι ήρθε η στιγμή να σαρώνει όλους τους τίτλους τα επόμενα χρόνια -τουλάχιστον στην Ελλάδα-, έχοντας ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα, αλλά και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και την θέλουν πρωταγωνίστρια και πρωταθλήτρια!

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης σε πρόσφατη συνέντευξη του, ήταν ξεκάθαρος ότι θα φτιάξει μια υπερδύναμη στο ελληνικό χάντμπολ, που θα παίρνει το νταμπλ και θα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Ευρώπη και οι κινήσεις που έχουν γίνει ήδη, ή θα γίνουν το επόμενο διάστημα το επιβεβαιώνουν περίτρανα!

Advertisement