26.5
10:11

Παίρνει σειρά ο Μόγια!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ισπανός πλέι μέικερ φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος που θα μεταβεί στα γραφεία της Μάνας ΑΕΚ για να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022.

Στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης σεζόν, με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν το κορμό της ομάδας και μετέπειτα να την ενισχύσουν με παίκτες που θα την ανεβάσουν ακόμα περισσότερο επίπεδο, δημιουργώντας μια ομάδα-φόβητρο, πρώτα στην Ελλάδα και μετέπειτα στην Ευρώπη.

Η αρχή στις ανανεώσεις των συμβολαίων, έγινε με τον “professor” της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια και η συνέχεια με τον Χιμένεθ Πλάθα που ανανέωσε μέχρι το 2022 με την ΑΕΚ.

Η Ένωση μέσα στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει και στις υπόλοιπες ανανεώσεις των συμβολαίων, με τον πρώτο στην λίστα να είναι ο άλλος Ισπανός της ομάδας, Νάτσο Μόγια Φλορίδο.

Ο Ισπανός πλέι μέικερ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του και θα είναι ο επόμενος που θα μεταβεί στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας διετής διάρκειας.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης είναι αποφασισμένος όπως προείπαμε να κρατήσει τον κορμό της ομάδας με τους Έλληνες και ξένους παίκτες, αλλά και να κυμανθεί σε υψηλά στάνταρ στις μεταγραφικές κινήσεις, κάνοντας πράξη ότι του ζητήσει ο Δημήτρης Δημητρούλιας, κρατώντας ψηλά τον πήχη και στοχεύοντας του χρόνου για το νταμπλ, που δεν κατάφεραν φέτος λόγω του κορωνοϊού, αλλά και για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία στην διοργάνωση του EHF Cup.

Advertisement