26.5
09:02

Αισιοδοξία για Ολιβέιρα, χαμηλά η… μπάλα!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η χθεσινή πρώτη προπόνηση του Νέλσον Ολιβέιρα στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, μοίρασε χαμόγελα τόσο στον ίδιο αλλά και στον Μάσιμο Καρέρα, αλλά η μπάλα μένει χαμηλά. Κρίσιμες οι επόμενες μέρες προπονήσεων.

Απ’ το Σάββατο που πραγματοποίησε την τελευταία μέρα προπονήσεων του ατομικού προγράμματος ο Νέλσον Ολιβέιρα, είχε γνωστοποιηθεί ότι η εβδομάδα που τρέχει θα είναι κρίσιμη για το αν θα ολοκληρώσει κανονικά την σεζόν, ή θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να το κρίνει ανάλογα την περίσταση.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ένωσης, θεωρούν αρκετά κρίσιμες τις επόμενες μέρες των προπονήσεων για τον Πορτογάλο επιθετικό κι’ αυτό γιατί αν οι έντονοι πόνοι κάνουν την εμφάνιση τους, στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, που επί της ουσίας δεν θα τον άφηναν να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, τότε η χειρουργική επέμβαση θα ήταν αναπόφευκτη και θα έμπαινε άμεσα.

Κάτι τέτοιο μάλιστα, βρίσκει σύμφωνο και τον Ολιβέιρα, γνωρίζοντας πλέον ότι πάλεψε με νύχια και με δόντια για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ και να πάει προς τα πίσω το χειρουργείο, αλλά πλέον δεν έχει χρόνο για χάσιμο, με αποτέλεσμα να είναι κι’ αυτός αποφασισμένος σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όμως, το πρώτο δείγμα της χθεσινής προπόνησης ήταν θετικό και ενθαρρυντικό για τον Πορτογάλο επιθετικό, καθώς ολοκλήρωσε δίχως πρόβλημα την προπόνηση του κανονικού προγράμματος με τον ίδιο να δείχνει την ικανοποίηση του, κάθε φορά που τον ρωτούσε το ιατρικό επιτελείο αν νιώθει το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο σημείο και ο ίδιος να το αρνείται.

Τα πράγματα αν συνεχίσουν έτσι και τις επόμενες μέρες, θα είναι πολύ θετικά για τον Ολιβέιρα, αλλά το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ και ο ίδιος ο Πορτογάλος, κρατούν χαμηλά την μπάλα για να μην χρειαστεί να… πέσουν απ’ τα σύννεφα, καθώς αυτή την στιγμή δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα ξανά νιώσει ενοχλήσεις.

Advertisement