25.5
23:59

ΕΠΟ: Διενεργεί έλεγχο για το δελτίο του Ντουρμισάι

AEK1924.gr team
Advertisement

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι και την έκδοση του δελτίου του.

Στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι και την έκδοση του δελτίου του στον Αρη.

Η Ομοσπονδία τιμωρήθηκε από τη FIFA με πρόστιμο 470.000 ελβετικών φράγκων, διότι οι “κίτρινοι” αντιμετώπιζαν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για χρέη της παλιάς ΠΑΕ. Στην ΕΠΟ θέλουν να δουν αν υπάρχουν ευθύνες σε υπαλλήλους της αναφορικά με την υπόθεση του διεθνούς επιθετικού.

Μετά την αρχική έκδοση του δελτίου, ήρθε η ανάκληση από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών λόγω της τιμωρίας του Άρη, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, ο Άρης τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους για χρέη ύψους 1,2 εκατ. ευρώ της παλιάς ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την κίτρινη φανέλα.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement