24.5
21:34

«Τέλος» ο Γκραντ από ΑΕΚ – Ανακοινώθηκε από την Μακάμπι Χάιφα

AEK1924.gr team
Advertisement

Παρελθόν από τη Βασίλισσα ο Αμερικανός, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα όπως ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα της η ομάδα από το Ισραήλ.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε – απομένει η τελική επικύρωση από την ΕΟΚ – και η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση προετοιμασία του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Σε αυτό, δεν θα βρίσκεται ο Τζεράι Γκραντ ο οποίος δεν ανανέωσε με την Ένωση και έτσι βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάτοικος Ισραήλ θα είναι για το επόμενο διάστημα ο πρώην κιτρινόμαυρο ψηλός, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μακάμπι Χάιφα.

Από την στιγμή που η Winner League αποφάσισε να επιστρέψουν οι ομάδες στην δράση, δόθηκε το ελεύθερο για να γίνουν μεταγραφές από την στιγμή που κάποιοι παίκτες δεν ήταν διατειθειμένοι να επιστρέψουν στο Ισραήλ.

Η Μακάμπι Χάιφα είχε ένα κενό στη ρακέτα, το οποίο κάλυψε με τον ύψους 2μ06 ψηλό, ο οποίος έπαιξε στην Ένωση για τρεις μήνες -έως ότου προκύψει η πανδημία του κορωνοϊού. Αυτή πάντως δεν θα είναι η πρώτη εμπειρία του στο Ισραήλ, αφού στο παρελθόν (2013) είχε αγωνιστεί επίσης στη Χάποελ Χολόν.

Οι ανακοινώσεις είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας, με τους ισραηλινούς να γνωστοποιούν τη συμφωνία με τον 31χρονο Αμερικανό.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι Χάιφα:

Advertisement