24.5
00:02

Η Λάρισα δηλώνει παρούσα στο πρωτάθλημα της Basket League

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι Θεσσαλοί που είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα θα συνεχίσουν κανονικά στη Basket League έχοντας ως βασικό μέλημα την οικονομική υγεία.

Η παρουσία της Λάρισας στο φετινή πρωτάθλημα της Basket League που ολοκληρώθηκε ήταν κατά γενική ομολογία απόλυτα πετυχημένη. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς έχοντας μάλιστα σημαντικές ελπίδες ακόμη και για παρουσία στα πλέι οφ.

Με αφορμή και το πρόσφατο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν την πόλη στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το προχθεσινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ σηματοδότησε και επίσημα το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, μιας χρονιάς ιστορικής για την ομάδα μας, καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, βάζοντας και πάλι την Λάρισα στον “μπασκετικό χάρτη” υψηλού επιπέδου.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, λόγω της αργοπορημένης απόφασης για την συμμετοχή της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στην Basket league και χάρη σε προσωπικές θυσίες, η πρώτη μας χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Η ομάδα την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος βρίσκονταν στην 8η θέση της βαθμολογίας έχοντας την προοπτική εισόδου στα play offs, έχοντας ωστόσο κερδίσει ήδη δύο πολύ σημαντικά πράγματα.

Πρώτα απ’ όλα κατάφερε να συσπειρώσει γύρω της τους Λαρισαίους φιλάθλους, έχοντας γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους και να κερδίσει την εκτίμηση όλων των ανθρώπων του μπάσκετ στην χώρα μας.

Η εμπειρία που κερδίσαμε όλοι μας από αυτή την πρώτη μας χρονιά, θα αποτελέσει την βάση για τον σχεδιασμό της επόμενης, μέσα από τις ιδιαιτερότητες που διαμορφώθηκαν παγκοσμίως.

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ επιζητώντας αθλητική και οικονομική υγεία, σεβόμενη την Λάρισα και το ελληνικό μπάσκετ θα συνεχίσει, μέσα στα επιτρεπόμενα λόγω συνθηκών όρια, να εκπροσωπήσει και πάλι επάξια τον αθλητισμό της πόλης”.

Πηγή: sport24.gr

 

Advertisement