24.5
18:11

Δομπρής: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα καταφέρναμε κάτι πολύ μεγάλο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Μπάμπης Δομπρής παραχώρησε συνέντευξη στην “ΩΡΑ” και εξήγησε πως οι κιτρινόμαυροι είχαν την καλύτερη ομάδα φέτος και άξιζαν τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γνωρίζαμε ότι μας άξιζε μιας και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα φέτος. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να είχαν παιχτεί οι τελικοί στο γήπεδο μιας και είμαστε σίγουρα για τους εαυτούς μας. Παράλληλα θα είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε και τους υπόλοιπους τίτλους για τους οποίους παλέψαμε τόσο πολύ αυτή τη σεζόν. Παρόλα αυτά δεδομένων των συνθηκών θα πρέπει να δεχθούμε την απόφαση που έχει παρθεί, να χαρούμε που οι κόποι μας ανταμείφθηκαν σε ένα βαθμό και να κοιτάξουμε την συνέχεια».

 Στη συνέχεια επισήμανε: «Σίγουρα τα συναισθήματα που αφήνει πίσω της αυτή η χρονιά είναι ανάμεικτα καθώς μέχρι την περίοδο που πάγωσαν όλα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού είχαμε μια φανταστική πορεία και ήμασταν σίγουροι ότι θα καταφέρναμε κάτι πολύ μεγάλο. Ωστόσο όταν προκύπτει κάτι τόσο σημαντικό όσο η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Πάντως είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βγει δυνατότερη από όλη αυτή την περίοδο ώστε την επόμενη σεζόν να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Advertisement