23.5
09:10

Μπαίνει στην τελική ευθεία η Βασίλισσα για το παλάτι της!

AEK1924.gr team
Advertisement

Όλο και πιο κοντά στο να μπει στο νέο της σπίτι στα Λιόσια βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ξεπερνιούνται και τα τελευταία εμπόδια.

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά βρίσκεται η ΑΕΚ για να μετακομίσει στο νέο της σπίτι στα Λιόσια, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει τρέξει όλο το πρότζεκτ και πλέον να βρίσκεται στην ολοκλήρωση του, για να αγωνίζεται εκεί τη νέα σεζόν η ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Ώρα των Σπορ” η Ένωση θα έχει τα κλειδιά στο χέρι απ’ το νέο της παλάτι μέσα στον Ιούνιο, καθώς θα υπογραφούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες για της ανήκει ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, που έχει αναλάβει προσωπικά την όλη διαδικασία, αλλά και την αναδιαμόρφωση του κλειστού, έχει κάνει αρκετές επισκέψεις το τελευταίο διάστημα με τους συνεργάτες του, αλλά και υπεύθυνους που θα βοηθήσουν στην αναδιαμόρφωση για να σχεδιάσουν τον τρόπο που θα γίνει.

Απ’ εκεί και έπειτα, τα νέα κιτρινόμαυρα καθίσματα φαίνεται πως βρίσκονται ήδη στο κλειστό για να αλλάξουν τα παλιά και να τοποθετηθούν, ενώ έχει γίνει παραγγελία και για το παρκέ, όπως επίσης έχει μπει μπροστά και η διαδικασία παραγγελίας του κεντρικού πίνακα, που θα είναι όπως αυτός που τοποθετήθηκε στο Final-4 της Αθήνας στο Basketball Champions League, θυμίζοντας κάτι από… NBA.

Όλα αυτά σηματοδοτούν, πως είναι πιθανό η ΑΕΚ τη νέα χρονιά να μπει απ’ την αρχή στο νέο της σπίτι, αν όλα συνεχίζουν να κυμαίνονται με αυτούς τους ρυθμούς.

Advertisement