23.5
15:45

ΜΜΕ Ισραήλ: Το Υπουργείο έδωσε άδεια για ομαδικές προπονήσεις μόνο στη Μακάμπι

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύμφωνα με δημοσίευμα μεγάλου σάιτ του Ισραήλ, η Μακάμπι είναι η μόνη ομάδα που έχει πάρει άδεια για ομαδικές προπονήσεις, ενώ οι παίκτες των άλλων ομάδων είναι σε καραντίνα!

Aν τελικά η Μακάμπι αποφασίσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του Ισραήλ όταν επανεκκινήσει φαίνεται ότι θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα: Δύο παραπάνω εβδομάδες προπονήσεων.

Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά του το σάιτ “Sport.co.il”, το οποίο υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του έγγραφο που αναφέρει ότι το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ έχει δώσει άδεια στη Μακάμπι να ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις, όταν την ίδια στιγμή οι παίκτες των άλλων ομάδων του Ισραήλ βρίσκονται σε καραντίνα!

Το ρεπορτάζ του ισραηλινού σάιτ μάλιστα αναφέρει και άλλες λεπτομέρειες. Σύμφωνα λοιπόν με το γνωστό σάιτ, οι παίκτες της Μακάμπι μένουν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο, με όλη την ομάδα να βρίσκεται απομονωμένη σε έναν όροφο, έχοντας δικό της ασανσέρ. Οι παίκτες απαγορεύεται να έχουν επαφή με τους άλλους ενοίκους, ενώ έχουν πρόσβαση σε γήπεδο μπάσκετ και γυμναστήριο.

Η Μακάμπι από την πλευρά της δεν αρνήθηκε το ρεπορτάζ, με ανθρώπους της να δηλώνουν ότι “εξασφαλίσαμε ότι οι παίκτες που ήρθαν από το εξωτερικό βρίσκονται σε άλλο μέρος, απομονωμένοι. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους παίκτες μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εν μέσω της απομόνωσης έπειτα από έγκριση του Υπουργείου Υγείας”.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα του Ισραήλ αναμένεται να επανεκκινήσει στις 20 Ιουνίου, με τη Μακάμπι πάντως να ψάχνει τρόπο να συνδυάσει τις εντός συνόρων υποχρεώσεις της με την EuroLeague.

Πηγή:Sport24.gr

Advertisement