Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα για την ΑΕΚ.
Ο Μάριος Οικονόμου έμεινε και σήμερα προληπτικά εκτός ενώ την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.
Ο Νέλσον συνέχισε δυνατά και στην ουσία ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα δυο εβδομάδων που είχε εκπονηθεί λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει και της αποχής από τις προπονήσεις.Την Δευτέρα αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα για να τεστάρει σε ποιο σημείο βρίσκεται και αν είναι έτοιμος από ενοχλήσεις.
Από την άλλη πολύ καλά πάει και ο Αραουχο ο οποίος χθες μπήκε ελαφρά γήπεδο και έκανε κάποια πράγματα, ενώ σήμερα δούλεψε με Καρβουνιδη.
Αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικό και θα φανεί πως εξελίσσεται η κατάσταση του.
Τέλος να αναφέρουμε πως πριν από την έναρξη της επόμενης προπόνησης (Δευτέρα στις 18:00) οι παίκτες θα υποβληθούν σε τέταρτο τεστ για τον Covid-19.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement